Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Sala dels Trinitaris acull la mostra fotogràfica de Jordi Belver ‘Mirada i gest’

L’exposició està formada per una cinquantena de retrats de coneguts artistes del panorama contemporani de Catalunya i fora del territori.

El passat divendres es feia la inauguració de l’exposició ‘Mirada i gest. 50 artistes. 1977-2007’ a la Sala dels Trinitaris a càrrec de Natàlia Chocarro de la Fundació Vila Casas i de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat. Es tracta d’un projecte a quatre mans entre el fotògraf Jordi Belver i el crític d’art Daniel Giralt-Miracle. L’un des de la fotografia i l’altre des de la paraula, recuperen en aquest projecte conjunt la complicitat de dues mirades que troben en el món de la creació un espai d’inspiració. L’exposició està formada per una cinquantena de retrats de coneguts artistes del panorama contemporani de Catalunya i fora del territori. Tal i com explica Natàlia Chocarro de la Fundació Vila Casas, aquest és un projecte fruit de 30 anys de recorregut.
La mostra fotogràfica es va inaugurar per primer cop l’any 2011 i anys després va passar a formar part del fons del programa ‘Itinerart’ de la Fundació Vila Casas. L’exposició es podrà veure a la Sala dels Trinitaris fins al diumenge 29 de desembre en horaris de dimecres a divendres de 5 a 8 del vespre; els dissabtes de 6 a 8 del vespre i els diumenges de 12 a 2 del migdia. Els dies 25 i 26 de desembre la Sala dels Trinitaris romandrà tancada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: