Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es lliuren 1.300 euros a la Fundació Pasqual Maragall recaptats a la Mitja Petita de l’Espirall

Es lliuren 1.300 euros a la Fundació Pasqual Maragall recaptats a la Mitja Petita de l’Espirall

Els diners es van recollir el passat novembre en el decurs de la celebració de la Mitja Petitat emmarcada en els actes de la Mitja Marató de l’Espirall.

La setmana passada es va fer a la seu de la Fundació Pasqual Maragall a Barcelona el lliurament del xec per valor de 1.336 euros recaptats a la Mitja Petita de la Mitja Marató de l’Espirall, que va tenir lloc el passat 17 de novembre. A l’acte hi van ser presents, entre d’altres, la regidora d’Esports, Anna Doblas, i el Dr. Josep Panyella, director de Serveis Mèdics Penedès, empresa patrocinadora de la Mitja Petita. Per part de la Fundació Pasqual Maragall va rebre el xec la responsable d’iniciatives solidàries i Funtraising de la Fundació Pasqual Maragall, Eli Moliner.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: