Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca clouen els actes del 60è aniversari amb molt bones sensacions

Una traca a la Rambla de Sant Francesc anunciava aquest diumenge que l’aniversari dels Falcons de Vilafranca encarava la seva recta final amb una jornada molt intensa.

Després de la cercavila pel centre, tenia lloc al teatre del Casal l’esperada actuació de falconers i ex falconers.

L’escala d’11 havia quedat descartada a l’últim assaig. Finalment, van fer dues escales de nou simultànies, una pira 5×5, una pira 5×4, catorze pilars de 3, una piràmide drets de 5, dues torretes i dos pilars de 4 aixecats per sota. També hi havia previst el pilar de 6 però es va haver de descartar per les conseqüències d’una caiguda en una pira 6×5.

El cap de la tècnica dels Falcons, Oriol Udina, feia un bon balanç de l’aniversari i es marcava nous reptes de la colla de cara al futur, entre els quals la consolidació del seu local social.

Després de l’actuació al Casal, falconers i ex falconers van tancar la jornada amb un dinar al seu local social, situat al carrer Doctor Pasteur, al Molí d’en Rovira. La jornada va comptar amb la presència de falconers i ex falconers veterans com el Josep Cusiné, que va entrar a la colla amb 10 anys i que té varis familiars com a membres actius dels Falcons.

Tant l’actuació com el posterior dinar van estar plagats de moments emotius després d’un seixantè aniversari que ha servit per reunir falconers i ex falconers, recordar la història de la colla i constatar el bon moment que viuen els Falcons de Vilafranca en tots els àmbits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: