Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal ha acollit aquest passat cap de setmana una nova edició del Nerf Christmas Camp

L’activitat s’emmarca en les propostes nadalenques que organitza la Societat La Principal, obertes a la participació de joves i adolescents tant socis com no socis de l’entitat.

Aquesta activitat, que enguany arribava a la seva tercera edició nadalenca, ha aplegat un cop més joves i adolescents entre 7 i 14 anys amants d’aquestes joguines que permeten acció i joc en equip. El pati de butaques del teatre Casal s’ha convertit un cop més en un camp de joc, amb pistes d’habilitat, zona de combat i espai per practicar la punteria amb les Nerf.
Els nois i noies que participaven en aquesta activitat, que no havien de dur més que ganes de passar-s’ho bé, podien participar tant en un circuit amb diferents obstacles i que posava a prova la seva coordinació i habilitat; també hi havia un espai preparat per acollir combats amb les Nerf on per equips podien competir amb altres nois i noies, i finalment hi havia un espai preparat per tal de posar a prova la punteria i on s’havien de fer caure diferents objectes disparant-los amb les Nerf.
L’activitat, que era oberta tant a socis de l’entitat com el públic en general, es va realitzar la tarda del dissabte dia 27 i el matí i tarda del diumenge 28 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: