Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació Masies del Penedès ha celebrat el 25 aniversari promocionant l’enoturisme

Prop de quaranta persones es van reunir aquest diumenge al matí al restaurant Mirador de les Caves de Subirats per celebrar els 25 anys de l’associació Masies del Penedès.

L’acte comptava amb l’assistència del president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch i de l’alcalde de Subirats, Pere Pons.
Masies del Penedès és una associació que aglutina unes 40 cases dedicades al turisme rural al Penedès. El president de l’entitat és Raimon Olivella, que va fer un discurs tot recordant que l’associació va ser pionera en el seu moment. Pels volts dels jocs olímpics de Barcelona, el 1992, Cal Jeroni, Mas Botins o Albert i Noia, van iniciar l’activitat, i el 1994 es va acabar fundant l’aleshores Associació de Cases de Turisme Turisme Rural de l’Alt Penedès, que avui en dia es coneix amb el nom de Masies del Penedès.
En els primers anys l’associació feia una tasca de suport a la gestió de documentació, però avui en dia és sobretot un punt de trobada entre el col.lectiu.
Fa 25 anys per entrar dins dels circuits calia anar a fires, publicar prospectes i fer moltes trucades. Amb el pas dels anys internet s’ha convertit en la font principal.
L’alcalde Pere Pons va felicitar l’entitat pels seus 25 anys d’història i per haver estat un element més en la millora del paisatge del Penedès. Per la seva banda el president del Consell Comarcal, Xavier Lluch, es va sumar a les felicitacions tot i apuntant alguns projectes comarcals que s’han realitzat per facilitar la millora de l’enoturisme. El més recent el de la xarxa d’aparcaments d’autocaravanes a l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: