Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Girada ha acollit una nova edició de la Fira de la Castanyada amb molt bones sensacions

La fira, pensada per a un públic familiar, va obrir de divendres a diumenge, tot i que aquest darrer dia, a causa del fort vent, les parades es van retirar al llarg del matí.

L’associació de comerciants del barri de la Girada de Vilafranca ha organitzat, un any més la Fira de la Castanyada. Va començar divendres amb molt bones sensacions i es va allargar fins diumenge. El fort vent va obligar a anul·lar la fira al migdia del diumenge.

El dissabte al matí, el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, explicava el dia de la inauguració que es tracta d’una festa consolidada que aglutina moltes propostes i activitats i vaticinava que seria un èxit.

La presidenta de l’associació de comerciants de la Girada, Pilar Badell, també preveia una molt bona fira. A més, Badell també explicava que els Comerciants de la Girada tindrien la seva pròpia xapa de cava en la primera trobada d’intercanvi de plaques de cava de la Festa de la Castanyada, que es va fer diumenge.

La fira, pensada per a un públic familiar, va obrir els tres dies entre les 9 del matí i les 9 del vespre, ininterrompudament. Just en acabar la zona de parades, hi havia un espai on els tres dies s’hi van programar diverses activitats. La primera, va ser el túnel del terror “Hotel Bates”, que va obrir divendres i dissabte. Al mateix espai, aquest diumenge al matí s’hi va fer un any més la trobada de cotxes clàssics. I a la tarda –en doble sessió– hi havia un espectacle d’acrobàcies titulat “A ras de suelo”. A més, a l’escenari que es ubicar al capdamunt de la rambla i s’hi van fer mostres de danses com ara salsa cubana, hip hop i kizomba, diumenge al matí. I els tres dies hi ha hagut un espectacle de dansa del ventre itinerant per la fira, amb música medieval i de batucada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: