Dimarts, 7 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja es coneixen els administradors de la Festa Major 2020

Montse Andrade, Anna de Tena, Pere Nin, Núria Rovira i Pablo Sancho seran els nous administradors de La Més Típica.

El quintet ha estat presentat aquest dimecres al vespre en roda de premsa per l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de cultura, Ricard Rafecas.

Montse Andrade Bages té 30 anys i treballa a la recepció de l’escola Vedruna Vilafranca. Des de fa 25 anys és alumna de l’Escola de Dansa Assumpta Trens i actualment hi treballa com a ajudant de direcció i membre de la junta de dansa. Ha estat monitora del GEP durant 9 anys i en el món esportiu va jugar al C.E Xamba fins als 18 anys per formar part més endavant de l’equip tècnic. Va participar en la Festa Major petita ballant panderetes i panderos. I des de l’any 2009 fins el 2013 va ballar amb el Ball de Panderos.

Anna De Tena Córdoba té 40 anys, és auxiliar d’infermeria i actualment treballa com a secretària administrativa del cap de traumatologia de Siors Center. Va patinar al club patinatge artístic Vilafranca del 1983 fins el 1999. Entrenadora de patinatge a diverses escoles de la vila i comarca del 1995 fins el 2007. Ha jugat a hoquei patins del 2002 fins 2014 amb diferents equips de l’Alt Penedès. A més és una de les fundadores del Club CPA Patixou, així com la seva presidenta. També és membre del Consell Esportiu de l’Alt Penedès i col·laboradora del club patí hoquei Sant Ramon. Va ser balladora del Ball de nans del 2003 fins el 2005.

Pere Nin Tort té 59 anys i és llicenciat en Ciències Químiques, graduat i màster en Enologia i diplomat en Ciències empresarials i treballa com a gerent a Cellers Most Doré. Forma part de la junta de diverses entitats professionals, culturals i lúdiques al Penedès: Institut del Cava, Consell Regulador del Cava, Òmnium Cultural Alt Penedès, Associació de Carnaval Fem Pinya i de la Comissió 11 de Setembre. També ha estat membre del secretariat i nucli fundacional de l’ANC. És membre dels Castellers de Vilafranca des de l’any 2000.

Núria Rovira Pacheco té 30 anys i és graduada en Estudis Anglesos i màster de Formació del Professorat. Ha estat professora durant més de 5 anys i actualment treballa en el departament de comerç internacional d’una empresa de Vilafranca. Va ser membre de l’Agrupament Escolta i del GEP durant la infantesa i adolescència.

Pablo Sancho París té 34 anys i és llicenciat en Història de l’Art i Comunicació Audiovisual per la Universitat de Barcelona, Màster en Ficció de Cinema i Televisió per la Universitat Ramon Llull i Màster en Film Business per l’Escac. Actualment és gestor de projectes de la Federació Catalana de Cineclubs, entitat que va presidir entre 2015 i 2017, i director de la revista digital www.industriasdelcine.com Ha estat membre de la junta de Cineclub Vilafranca de 2010 a 2017 i ex-cap de programació del Most Festival. Coordinador de les Festes de Sant Raimon al 2013 i pregoner en les del 2016. L’any 2008 va ser beneficiari d’una beca d’investigació del patrimoni tradicional i festiu de la Festa Major convocada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, i l’any 2010 d’una nova beca per a realitzar treballs de documentalista de la Festa Major de Vilafranca i elaboració del seu catàleg inclòs al Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya. Va redactar alguns textos sobre balls de la FM en el programa 2011.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: