Divendres, 3 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja es coneixen els administradors de la Festa Major 2020

Montse Andrade, Anna de Tena, Pere Nin, Núria Rovira i Pablo Sancho seran els nous administradors de La Més Típica.

El quintet ha estat presentat aquest dimecres al vespre en roda de premsa per l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de cultura, Ricard Rafecas.

Montse Andrade Bages té 30 anys i treballa a la recepció de l’escola Vedruna Vilafranca. Des de fa 25 anys és alumna de l’Escola de Dansa Assumpta Trens i actualment hi treballa com a ajudant de direcció i membre de la junta de dansa. Ha estat monitora del GEP durant 9 anys i en el món esportiu va jugar al C.E Xamba fins als 18 anys per formar part més endavant de l’equip tècnic. Va participar en la Festa Major petita ballant panderetes i panderos. I des de l’any 2009 fins el 2013 va ballar amb el Ball de Panderos.

Anna De Tena Córdoba té 40 anys, és auxiliar d’infermeria i actualment treballa com a secretària administrativa del cap de traumatologia de Siors Center. Va patinar al club patinatge artístic Vilafranca del 1983 fins el 1999. Entrenadora de patinatge a diverses escoles de la vila i comarca del 1995 fins el 2007. Ha jugat a hoquei patins del 2002 fins 2014 amb diferents equips de l’Alt Penedès. A més és una de les fundadores del Club CPA Patixou, així com la seva presidenta. També és membre del Consell Esportiu de l’Alt Penedès i col·laboradora del club patí hoquei Sant Ramon. Va ser balladora del Ball de nans del 2003 fins el 2005.

Pere Nin Tort té 59 anys i és llicenciat en Ciències Químiques, graduat i màster en Enologia i diplomat en Ciències empresarials i treballa com a gerent a Cellers Most Doré. Forma part de la junta de diverses entitats professionals, culturals i lúdiques al Penedès: Institut del Cava, Consell Regulador del Cava, Òmnium Cultural Alt Penedès, Associació de Carnaval Fem Pinya i de la Comissió 11 de Setembre. També ha estat membre del secretariat i nucli fundacional de l’ANC. És membre dels Castellers de Vilafranca des de l’any 2000.

Núria Rovira Pacheco té 30 anys i és graduada en Estudis Anglesos i màster de Formació del Professorat. Ha estat professora durant més de 5 anys i actualment treballa en el departament de comerç internacional d’una empresa de Vilafranca. Va ser membre de l’Agrupament Escolta i del GEP durant la infantesa i adolescència.

Pablo Sancho París té 34 anys i és llicenciat en Història de l’Art i Comunicació Audiovisual per la Universitat de Barcelona, Màster en Ficció de Cinema i Televisió per la Universitat Ramon Llull i Màster en Film Business per l’Escac. Actualment és gestor de projectes de la Federació Catalana de Cineclubs, entitat que va presidir entre 2015 i 2017, i director de la revista digital www.industriasdelcine.com Ha estat membre de la junta de Cineclub Vilafranca de 2010 a 2017 i ex-cap de programació del Most Festival. Coordinador de les Festes de Sant Raimon al 2013 i pregoner en les del 2016. L’any 2008 va ser beneficiari d’una beca d’investigació del patrimoni tradicional i festiu de la Festa Major convocada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, i l’any 2010 d’una nova beca per a realitzar treballs de documentalista de la Festa Major de Vilafranca i elaboració del seu catàleg inclòs al Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya. Va redactar alguns textos sobre balls de la FM en el programa 2011.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: