Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El premi honorífic a Assumpta Serna i ‘Especiales’ inauguren la 9a edició del Festival Most

El certamen s’inaugura aquest vespre amb l’estrena a Catalunya de la pel·lícula ‘Especiales’ d’Olivier Nakache i Éric Toledano, Premi del Públic del Festival de Cinema de Sant Sebastià.

La gala d’inauguració, que tindrà lloc a partir de les vuit del vespre a l’Auditori, comptarà amb la presència de l’actriu Assumpta Serna, qui rebrà el Premi Honorífic Most 2019.

El festival s’estructura en tres seccions, dues de les quals són competitives: Collita, amb treballs audiovisuals relacionats amb el món de la vinya i el vi, i Brot, amb els millors curtmetratges de l’estat. L’altra secció troncal és la Gran Reserva, que porta a Catalunya preestrenes i estrenes cinematogràfiques de primer nivell. És el cas de la cinta que inaugura el festival, ‘Especiales’, protagonitzada per Vincent Cassel i Reda Kateb.

El festival compta amb una amplíssima programació cinematogràfica, a més de tastos, maridatges i altres activitats paral·leles que enguany paren especial atenció a Galícia, regió convidada.
Mònica Jordan, responsable de programació del Most, destacava durant la roda de premsa de presentació del festival els punts en comú de dues de les pel·lícules gallegues que es podran veure a la secció Gran Reserva, ‘O que arde’, d’Oliver Laxe, i ‘Trinta Lumes’, de Diana Toucedo, amb disseny de so d’Oriol Gallart, de la productora penedesenca Centset.

La 9a edició del Most Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, únic festival especialitzat en aquesta temàtica a Catalunya i a la resta de l’estat, tindrà lloc fins al 17 de novembre a Vilafranca del Penedès i a la comarca de l’Alt Penedès i del 27 de novembre a l’1 de desembre al Priorat.

Tot el programa es pot consultar al web www.mostfestival.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: