Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Fòrum Berger Balaguer acull una exposició de pintures de l’artista M. Antònia Soler

M. Antònia Soler ha cregut, des de ben jove, en la plàstica com el seu millor mitjà per a expressar els sentiments i les emocions.

Sempre ha dibuixat i pintat i, en aquest sentit, ha portat una carrera ascendent, on la figuració l’ha ajudat a trobar-se com artista que sap entendre què hi ha dins de les formes i saber la voluntat de tot el què té vida. Les seves composicions són de traç dinàmic. Explorant tant vinyes i marines, com paisatges urbans i interiors; tot un recorregut que li ha permès aconseguir un resultat desenvolupat amb gran intensitat pictòrica.
En aquesta ocasió presenta a l’aula de cultura del Fòrum Berger Balaguer més d’una vintena d’obres, la majoria de gran format de pintura a l’oli sobre la temàtica del mar, sota el títol de ‘Marines – Aigua en moviment’.
M. Antònia Soler aconsegueix un ritme harmònic d’aigües en perfecta conjunció de cel i vaixell, fent dels seus quadres unes imatges plenes de vida i moviment.

L’artista nascuda al Penedès té una dilatada trajectòria com a pintora i més de 25 anys exposant la seva obra arreu. Ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives, alhora que la seva pintura ha estat adquirida per col·leccionistes particulars d’Espanya, Portugal, França, Taiwan, Holanda, Alemanya i EUA.
La seva obra ha estat reproduïda i interpretada en diverses revistes i diaris, destacant “Gal-Art”, “El Periódico”, “El Tres de Vuit” i altres d’àmbit local, igual que en el “Compendi d’Artistes Catalans de les Illes Balears “del Diccionari Ràfols i en el llibre” Pintors i Escultors Espanyols “. També es va publicar l’any 1999 un llibre antològic “Maria Antònia Soler”, escrit pel prestigiós crític d’art Josep M. Cadena.
L’exposició es pot visitar a l’Espai de la Fundació Pinnae fins al 15 de desembre, en horari de dijous a dissabte de sis de la tarda a vuit del vespre i diumenges i festius de 12 a dues i de sis a vuit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: