Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Comitè Llibertat Vilafranca organitza la propera setmana el col·loqui ‘Cap dona en l’oblit’

El col·loqui comptarà amb la participació de la germana de Dolors Bassa i amb el marit de Carme Forcadell per tal que expliquin com viuen ser preses i dones.

Dimecres 27 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre, a la sala d’actes de l’Escorxador, el Comitè Llibertat Vilafranca vol donar veu a les preses polítiques i a la seva doble lluita: la de la llibertat i la de la igualtat.
Per fer-ho organitzen una taula de debat amb familiars de les preses polítiques que analitzarà la seva situació i com viuen la doble discriminació, ser preses i ser dones.
Montse Bassa, germana de Dolors Bassa, política i membre fundadora de l’Associació Catalana pels Drets Civils; i Bernat Pegueroles, marit de Carme Forcadell, seran els ponents de la taula que moderarà la periodista Laia Paretas.
El Comitè Llibertat de Vilafranca és un col·lectiu impulsat per membres de la societat civil de Vilafranca amb l’objectiu de reclamar l’alliberament dels dirigents republicans de la presó i el retorn dels de l’exili.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: