Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tardà i Domenèch defensen teixir ponts entre les esquerres a la presentació del seu llibre

«Entre Ítaca i Icària» és una reflexió sobre el moment actual, les relacions Catalunya i Espanya i el paper de les formacions d’esquerres.

El diputat d’ERC al Congrés Joan Tardà i l’exlíder dels comuns i exdiputat Xavier Domènech van presentar, aquest dimarts al vespre a l’Escorxador de Vilafranca, el llibre que han escrit conjuntament amb la periodista Àngels Barceló. «Entre Ítaca i Icària» és una reflexió sobre el moment actual, les relacions Catalunya i Espanya i el paper de les formacions d’esquerres. Domènech explicava que el llibre havia sorgit de converses continuades entre els dos a Madrid. Arrel d’això, el republicà Joan Tardà li va proposar, en un dinar d’estiu, fer-ne en un llibre.

La pretensió del llibre és la de crear ponts entre les esquerres que, segons Tardà, han de liderar el procés. En aquest mateix sentit, Tardà apuntava que l’1 d’octubre es va fer un exercici de desobediència. Tot i així, recordava que cal ser més i més forts per aconseguir un possible reconeixement internacional.

La presentació del llibre estava organitzada pel Comitè Llibertat Vilafranca i moderada per la periodista Ariadna Caballero. Un cop acabades les intervencions dels dos autors es va obrir un torn de preguntes formulades pels assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: