Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col·legi de Metges reconeix un treball sobre l’accessibilitat a l’ABS Penedès Rural

Divendres al Fòrum Berger Balaguer es va fer l’Acte de la Professió Mèdica de l’Alt Penedès, un acte organitzat per la Junta Comarcal de l’Alt Penedès del Col·legi de Metges de Barcelona.

Aquest acte és un punt de trobada per tots els professionals de la salut que viuen i/o treballen a la comarca. Des de la Junta posaven en valor la importància d’aquest acte i que enguany ha comptat amb una molt alta participació.
La presidenta de la Junta Comarcal, Lourdes Gabarró, comentava que enguany havien decidit davant de la qualitat dels treballs presentats atorga també un accèssit. Així, el primer premi de recerca científica Mèdica a l’Alt Penedès es va atorgar al treball ‘Projecte de millora de l’accessibilitat en un Equip d’Atenció Primària’. En aquest cas, Gabarró remarcava que el treball se centra en l’Àrea Bàsica Penedès Rural.
Pel que fa a l’accèssit, s’atorgava al treball ‘Unitat de pacient crònic aguditzat. Una experiència d’assistència ambulatòria que millora el maneig dels pacients amb malalties cròniques’.
En aquest acte es va comptar també amb la presència de Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona, i de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: