Dimecres, 19 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha constituït la nova Junta Directiva de la Federació Empresarial del Gran Penedès

La nova directiva que ha de conduir l’entitat entre 2019 i 2023 es va constituir el passat 30 d’octubre en un acte a la Masia d’en Cabanyes, a Vilanova i la Geltrú.

Aquest dimecres es va fer la reunió de la primera Junta Directiva de la Federació Empresarial del Gran Penedès, que va venir precedida per la primera sessió també del nou Comitè Executiu que presideix Neus Lloveras que fa aproximadament un mes va ser escollida com a presidenta de la FEGP per els propers 4 anys.

L’acompanyen en el comitè executiu Santi Carda com a vicepresident primer; Anna Cols com a vicepresidenta i tresorera i Eduard Brull, Sílvia Domènech, Xavier Montoliu i Xavier Montserrat com a vicepresidents; Carles Ballester com a secretari; i com a vocals David Andreu, Cristina Bundó, Francesc Güell i Marta Vidal.

En la composició de la Junta Directiva s’ha tingut en compte la representació dels diferents sectors d’activitat i tipologies d’empreses, així com dels espais comarcals que conformen el Gran Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: