Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Perla 29 prova ‘Això ja ho he viscut’ a Cal Bolet abans d’iniciar la gira per Catalunya

Després d’haver fet temporada a Barcelona, la companyia iniciarà una gira arreu del territori català que s’iniciava a Vilafranca, on van fer una estada prèvia per tal de preparar el muntatge.

Dissabte, i amb les entrades esgotades dies abans, la companyia La Perla 29 va ser l’encarregada d’obrir amb ‘Això ja ho he viscut’ la temporada de teatre a Cal Bolet. A més, durant uns dies la companyia ha fet una residència tècnica i artística al teatre vilafranquí per tal d’adaptar l’obra a la gira que iniciaran ara per tot el territori català. Aquest muntatge es va estrenar en el seu moment a la Biblioteca de Catalunya, que és la seu de la companyia, i va estar-hi en cartellera fins a finals de setembre.

A ‘Això ja ho he viscut’, sis personatges es troben en un petit hotel idíl·lic lluny del brogit de la ciutat, on viuran un trasbals inesperat. Un hoste, un home estranger amb un aspecte excèntric, els adverteix que aquell serà l’escenari d’una horrible desgràcia en un futur immediat perquè ell ja ho ha viscut. A partir d’aquí, s’encadenaran els fets en una espiral que es balanceja constantment entre la realitat i el somni, el present i el futur anunciat, la ciència i la malastrugança, i finalment, entre l’acceptació de la desgràcia i les ànsies desesperades dels personatges per canviar el seu futur.

El públic que va omplir Cal Bolet va poder gaudir de la interpretació d’actors de primer nivell com Lluís Soler i Sílvia Bel, amb Míriam Alamany, Jordi Banacolocha. Roc Esquius i Carles Martínez; sota la direcció de Sergi Belbel.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: