Dijous, 12 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Catalunya en Comú demana al Parlament que es pronuncii sobre el polígon de Cal Vies

El grup parlamentari fa aquesta proposició a demanda del grup municipal de Vilafranca en Comú, amb la voluntat de recollir les demandes del territori.

El grup parlamentari de Catalunya en Comú-Podem ha presentat una proposta de resolució a la comissió de Territori del Parlament per tal que demani la moratòria del polígon logístic de Cal Vies, i que al mateix temps acceleri la redacció del Pla Territorial Parcial del Penedès. La proposta es presenta a sol·licitud del grup municipal de Vilafranca en Comú, com explicava el diputat David Cid.

Per la seva banda, el regidor de VeC Ramon Arnabat apuntava que costa entendre que el mateix departament que per una banda està fent el Pla Territorial del Penedès, per l’altra estigui impulsat planificacions de polígons que no tenen a veure amb les demandes del territori.

Des de Vilafranca en Comú consideren que ara per ara el Penedès està desprotegit ja que tot i que sobre el paper hi ha la vegueria, realment no és encara operativa i per tant la defensa dels interessos del territori es fa més complicada.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

04:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Pica lletres
Concurs per millorar l'ús del català, amb Clàudia Climent

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: