Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arcoflis ha mostrat en una exposició com vivien nobles i plebeus a l’antiga corona d’Aragó

L’Associació Arquers i Companyia de la Flor de Lis, centrada en la recreació històrica medieval, organitza anualment una exposició centrada en mostrar com es vivia entre els segles XII i XIV.

Sota el nom de “NOBLES I PLEBEUS a l’antiga Corona d’Aragó”, aquest passat cap de setmana, a la Capella dels Dolors, s’han pogut veure diferents tipus de vestuari propi de nobles i plebeus així com de caire militar, armament i estris corresponents a al segle XIII. L’accés a la mostra era lliure, però els visitants poden deixar diners a través del sistema de taquilla inversa, que es destinaran a la Marató de TV3.

L’exposició és una recreació el més fidedigne possible, basada en els textos, documents i objectes de l’època.

Arcoflis és una associació de caràcter cultural sense ànim de lucre creada l’any 2000 a Vilafranca del Penedès. La seva activitat principal és la recreació històrica medieval centrada principalment en el tir amb arc medieval i vida en campament militar en els segles XII, XIII i XIV.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: