Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Arcoflis mostra en una exposició com vivien nobles i plebeus a l’antiga corona d’Aragó

Arcoflis mostra en una exposició com vivien nobles i plebeus a l’antiga corona d’Aragó

L’Associació Arquers i Companyia de la Flor de Lis, centrada en la recreació històrica medieval, organitza anualment una exposició centrada en mostrar com es vivia entre els segles XII i XIV.

Aquest cap de setmana, els dies 19 i 20 d’octubre, a la Capella dels Dolors de Vilafranca es podrà visitar l’exposició medieval que porta per nom “NOBLES I PLEBEUS a l’antiga Corona d’Aragó”. Organitzada per l’associació Arcoflis s’hi trobaran diferents tipus de vestuari propi de nobles i plebeus així com de caire militar, armament i estris corresponents a al segle XIII. També s’hi aniran projectant audiovisuals sobre el tema de referència.

Tots els membres de ARCOFLIS, Arquers i Companyia de la Flor de Lis, associació cultural vilafranquina de recreació històrica medieval organitzadora de l’exposició estaran presents per a explicar i respondre a qualsevol pregunta o dubte sobre tot el material exposat de manera que tothom podrà ser informat quasi de manera personalitzada de tot el que vulgui saber.

ARCOFLIS és una associació de caràcter cultural sense ànim de lucre creada l’any 2000 a Vilafranca del Penedès. La seva activitat principal és la recreació històrica medieval centrada principalment en el tir amb arc medieval i vida en campament militar en els segles XII, XIII i XIV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: