Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dimarts l’Ajuntament de Vilafranca celebra el ple ordinari de les ordenances

El ple ordinari del mes d’octubre a l’ajuntament de Vilafranca tradicionalment compta a l’ordre del dia com un dels punts més destacats amb l’aprovació de les ordenances fiscals.

La setmana passada s’havia de celebrar però l’anunci de la sentència del Tribunal Suprem va motivar el seu ajornament i la convocatòria, dimarts passat, d’un ple extraordinari de rebuig a la sentència. Finalment el ple ordinari tindrà lloc aquest dimarts a les vuit del vespre.
El punt més destacat serà, doncs, l’aprovació de les ordenances fiscals per al 2020. És a els impostos i les taxes que pagaran els vilafranquins l’any vinent i que pel que ha transcendit tindrà bàsicament una aplicació de l’IPC interanual, que en aquesta ocasió ha estat un tant per cent molt baix.
El ple també haurà de donar llum verda a la licitació anticipada de les obres pendents del Vinseum.
En l’apartat de mocions C’s en presentarà dues. Una sobre la condemna de la violència i el terrorisme i una altra sobre la seguretat de la informació de l’Ajuntament de Vilafranca. ERC també presenta dues mocions. Una sobre la gestió directa del cementiri i la revisió de l’ordenança i una altra per posar en valor el patrimoni històric. VeC presentarà una moció pel reconeixement de les víctimes de la repressió franquista i finalment la CUP presentarà una moció contra el projecte de llei de contractes de serveis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: