Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’estrena del documental ‘Tallant el cel. Els ocells rapinyaires del Foix’ omple el Kubrick

La sala va quedar completament plena aquest dimarts al vespre de persones que no es volien perdre l’estrena del documental dirigit pel naturalista Xavier Bayer.

‘Tallant el cel. Els ocells rapinyaires del Foix’ és un encàrrec del Centre de Documentació del Parc del Foix i té com a finalitat ser un document divulgatiu sobre la diversitat d’aus rapinyaires que viuen a la conca del Foix i sobre com viuen aquests animals que molt sovint ens passen totalment desapercebuts.

‘Tallant el cel’ mostra imatges inèdites de la vida de la trentena d’espècies d’ocells rapinyaires que conviuen al voltant del Foix. Imatges difícils d’aconseguir i que han requerit d’anys de feina i d’un profund coneixement del comportament de les aus.

L’estrena de ‘Tallant el cel’ va comptar amb una petita presentació per part del director del Parc del Foix, Pau Mundó, i els responsables del documental. La pel·lícula, a banda del guió i la direcció de Xavier Bayer, compta amb les imatges enregistrades per Joan Guasch i Pep Guasch i la música de Roger Subirana.

‘Tallant el cel’ també es podrà veure el dissabte 28 de setembre dins la Mostra de Cinema de Medi Ambient de l’Eco Sant Cugat, a Sant Cugat Sesgarrigues. El document passa ara a formar part del material del Centre de Documentació del Parc del Foix que, físicament, està ubicat a la Biblioteca de Santa Margarida i els Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: