Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Girada celebra la seva festa amb bones sensacions i un scape-room familiar com a novetat

De divendres fins diumenge el barri de la Girada ha estat celebrant la seva festa amb multituds d’activitats que han acostat tot tipus d’opcions lúdiques principalment a l’espai de la Rambla.

Aquest cap de setmana la Girada ha celebrat la seva festa de barri, amb un gruix d’activitats des de divendres fins diumenge per a tots els públics. El president de l’Associació, Manel Pac, repassava diumenge a la tarda els diferents actes que s’havien fet i n’apuntava la bona assistència a la majoria. En destacava per exemple les més de 200 persones que van passar per l’scape-room familiar i les més de 200 dels sopar popular.

Els actes es van iniciar amb un assaig dels Falcons de Vilafranca a la Rambla de la Girada, que va servir als de la faixa verda per reprendre l’activitat després de la Festa Major.

Dissabte a la tarda arribava una de les activitats noves d’aquest 2019, adreçada a un pública familiar. Enlloc d’un espectacle infantil tradicional, es va apostar per fer una scape-room exprés adreçat als infants i les seves famílies. Una proposta que en 15 minuts permetia gaudir d’una aventura en què a través de diverses proves i jocs els participants havien de trobar la manera de sortir de l’espai on estaven tancats. Marc Barberà, un dels responsables d’aquesta activitat, explicava en què consistia.

En aquest cas els participants formaven un equip d’arqueòlegs que havien de resoldre diferents enigmes.

Dissabte a la nit es va fer el sopar a la fresca, amb una bona participació de veïns.

Diumenge els actes van continuar amb una nova edició del mercat de segona mà, a la Rambla de la Girada, que ja s’ha consolidat com una de les activitats identificatives d’aquest barri vilafranquí.

I per acabar la tarda de diumenge les tradicional havaneres amb el grup Xató van servir per tancar unes festes de la Girada aquest 2019 que han tornat a ser una bona mostra de la vida associativa d’aquest barri vilafranquí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: