Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escape room del Refugi del Serral està sent un èxit i l’ajuntament estudia ampliar-lo

Aquesta activitat d’escapisme es pot realitzar tots els dissabtes i els diumenges a la tarda des del passat mes de juny i fins al setembre.

En aquest joc hi ha un espia infiltrat a les files republicanes. L’ajuda d’un equip d’intel·ligència serà vital per esbrinar qui és. En tot moment, un personatge de ficció acompanya als participants.
La regidora de l’Ajuntament dels Monjos, Filo Martínez, explica que la idea de l’escape room va sorgir com una manera de dinamitzar l’oferta turística i cultural del CIARGA, per arribar al públic més jove.
Donat l’èxit de la iniciativa, amb totes les places reservades, s’està plantejant una ampliació al mes d’octubre.
L’escape room del Refugi del Serral es pot visitar dissabtes i diumenges en dues sessions a les cinc de la tarda i a tres quarts de set.
El joc té una hora de durada i posteriorment es fa una visita guiada al centre d’interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria. La responsable del joc recull l’equip davant la porta del CIARGA i per més que l’espai sigui sota terra i una mica fosc, no és un joc de por. S’ofereix a grups d’entre 4 i 6 jugadors. És un espai molt humit situat a uns 10 metres sota terra, accessible per escales.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: