Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia Acrobatistes va presentar per Festa Major l’espectacle Ladies

En el marc de la 28a Mostra d’Espectacles al Carrer, la companyia vilafranquina, va oferir l’espectacle de cloenda a la plaça Constitució.

La companyia de l’escola La Vertical de Vilafranca va oferir un magnífic muntatge, mostrant l’habilitat de les seves acròbates ballarines. Ladies és un espectacle de circ inspirat en el cabaret Moulin Rouge de París i combinava les teles acrobàtiques amb la dansa, l’acrobàcia, el teatre i l’expressió corporal.
Acrobatistes és una companyia d’espectacles i teles acrobàtiques formada per joves d’entre 16 i 30 anys. Apassionats de les teles acrobàtiques, l’aventura, l’escalada, els castells, de crear coses noves i fer gaudir la gent amb els seus espectacles.
La companyia es va estrenar el 2017 en la seva participació als actes de la Festa Major de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: