Divendres, 15 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició ‘Transitar’ queda inaugurada amb un espectacle d’Acrobatistes

L’exposició ‘Transitar. Orientar-se en un món canviant’ reflexiona a Vilafranca sobre la flexibilitat i la tenacitat al llarg de la vida.

Divendres a la tarda va quedar inaugurada a la Capella de Sant Joan de Vilafranca l’exposició produïda per la Diputació de Barcelona ‘Transitar. Orientar-se en un món canviant’. L’exposició s’ha alimentat d’un procés participatiu que s’ha dut a terme en quatre municipis de la província, Vilafranca, Centelles, Sant Vicenç dels Horts i Badia del Vallès, amb persones de diferents edats i perfils.
El projecte expositiu, que comença la seva itinerància a Vilafranca, sorgeix de la necessitat de repensar l’orientació dins el context actual de les polítiques educatives en un món canviant i en el marc general de la lluita contra l’abandonament escolar prematur plantejat per la UE, amb l’horitzó 2020.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca hi ha hagut un treball intens en el marc del projecte Transitar perquè, com explicava la regidora d’Educació Xell Montserrat, va en la mateixa direcció que els objectius principals del servei: la millora de l’èxit educatiu i la lluita contra l’abandonament escolar prematur.

Però, a més a més, la mostra és una crida a la tenacitat i la flexibilitat que compta amb testimonis de Vilafranca que s’han reorientat professionalment i vitalment al llarg de la seva vida.

L’exposició s’inaugurava amb un espectacle de la companyia Acrobatistes on s’exaltaven els valors de la força, la tenacitat, la flexibilitat i la creativitat.
‘Transitar. Orientar-se en un món canviant’ es pot visitar fins al 24 de novembre en l’horari habitual de la Capella de Sant Joan.

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

04:30
Esport comarcal
Futbol. La Granada - Òdena
05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: