Dilluns, 25 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Casa dels Estranys celebra el seu 25è aniversari a l’espai jove La Nau

L’acte consistirà en una jornada de rol i jocs de taula que tindrà lloc el proper dissabte 5 d’octubre.

Amb motiu del 25è aniversari de l’associació juvenil La Casa dels Estranys, la Nau serà l’escenari de la primera activitat commemorativa. L’acte consistirà en una jornades de rol i jocs de taula que tindrà lloc el proper dissabte 5 d’octubre des de les 4 de la tarda fins les 12 de la nit. Serà un acte commemoratiu que vol honorar també totes aquelles persones que han format part de l’associació durant aquest quart de segle, tal i com explica un dels seus membres, el Jordi Castellví.

En els inicis de la Casa dels Estranys van tenir molt de pes els jocs de rol, en un segon període van destacar les jornades Juguem que van durar 8 edicions i en aquesta nova etapa, explicava Castellví, són les VilaJuga qui entomen tot el relleu de les jornades Juguem tot obrint les portes a un públic més familiar però sense perdre de vista el públic més especialitzat en els jocs de taula i de rol.

La jornada del dia 5 tindrà un programa d’activitats divers i obert a tota la ciutadania. A partir de les 4 de la tarda s’obriran les portes de La Nau i fins les 12 de la nit les famílies i amics podran jugar a diferents jocs. A partir de les 5 començaran les activitats commemoratives amb la inauguració d’una exposició que repassarà els 25 anys de l’associació.

El dia 5 d’octubre també se celebrarà els 25 anys de la col·laboració entre la Casa dels Estranys i el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca. El regidor de joventut, Miquel Medialdea, posa en valor la tasca feta per l’associació juvenil durant tot aquest temps.

Les jornades de rol i jocs de taula del proper 5 d’octubre també pretenen ser una prèvia de les quartes jornades VilaJuga que enguany es realitzaran durant el cap de setmana del 19 i 20 d’octubre, un any més, al recinte firal de la zona esportiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: