Dilluns, 14 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La multinacional DS Smith demana temps per estudiar la darrera proposta del Comitè d’Empresa

Els treballadors de l’empresa DS Smith de la planta de Sant Pere de Riudebitlles han seguit amb les aturades aquest dilluns

Aquest dilluns els treballadors de l’empresa DS Smith de la planta de Sant Pere de Riudebitlles han seguit amb un 100% les aturades que s’havien previst per avui tot impedint l’entrada de camions. Els camions tal i com arribaven havien de donar mitja volta, molts d’ells s’han quedat aparcats a la rotonda entre Sant Pere de Riudebitlles i Sant Quintí de Mediona a l’espera d’una resolució. Aquest dilluns al matí també estava prevista una concentració davant de l’Ajuntament de Sant Pere però finalment no s’ha dut a terme perquè DS Smith ha convocat urgentment una reunió amb el Comité d’Empresa. La multinacional britànica s’havia compromès a continuar negociant demà dimarts per donar sortida al conflicte, però a darrera hora d’aquesta tarda ha enviat un comunicat al Comitè d’Empresa en el que informava que la reunió de dimarts quedava suspesa amb l’argument de que necessiten temps per a valorar la darrera proposta feta per la representació social.

Programació

Ràdio Vilafranca

13:30
Esports 14
Amb Tito Boada
14:00
Notícies en xarxa
Informació general
14:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
14:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
14:30
Diades castelleres
El Vendrell - Santa Teresa

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: