Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El curs escolar 2019 – 2020 comença amb normalitat a Vilafranca

A l’escola Estalella i Graells, amb més de 450 alumnes des de P3 fins a 6è de Primària, el curs ha començat amb normalitat.

L’inici del curs escolar 2019-2020 a Vilafranca ha començat avui amb uns 6.950 alumnes de P3 a 4t d’ESO i sense incidències destacables. Tal com s’havia previst després del període de preinscripció i matriculació, hi ha una línia menys de P3, que es retira a l’escola Pau Boada; i s’implanta un nou grup de 3r de primària, que s’ubica a l’escola Dolors Piera. En la reunió prèvia a l’inici del curs que es va fer dimarts a l’Enològica amb els directors i directores dels centres de primària i secundària, la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca Xell Montserrat destacava que «un 97% de les sol·licituds s’han admès a les escoles i instituts demandats per les famílies»; de manera que una gran part de l’alumnat pot anar al centre desitjat.

A l’escola Estalella i Graells, amb més de 450 alumnes des de P3 fins a 6è de Primària, el curs ha començat amb normalitat.

La principal novetat, com cada any quan s’inicia un nou curs escolar, és la incorporació de l’alumnat més petit a P3, els nens i nenes que arriben per primer cop a l’escola. En el cas d’aquest centre, el període d’adaptació comença amb els infants que tenen germans grans. Dilluns les classes començaran amb les aules a ple rendiment.

A l’Estalella, des de fa molts anys tenen un ritual especial el primer dia d’escola per fer la tornada més fàcil.

La directora de l’Estalella destaca que el curs s’afronta amb il·lusió, tant per part de l’alumnat com per part del professorat. També comenta que durant els propers mesos es consolidaran i ampliaran projectes ja en marxa a l’escola, com els ambients a educació infantil i primer cicle de primària i els tallers als cursos superiors.

A l’Estalella també han fet millores al pati i aquest curs celebren els 20 anys de les emissions en directe a Ràdio Estalella, un dels projectes més emblemàtics del centre i que va ser guardonat amb el primer premi del concurs ‘El CAC a l’escola’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: