Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Agustí Torelló Mata treu al mercat un monovarietal de macabeu ecològic

A 650 metres d’alçada hi ha la finca Ubac d’Agustí Torelló Mata. Unes vinyes d’alçada a Sant Joan de Mediona on es cultiva la parellada i el trepat per elaborar els seus caves.

Ha estat aquest l’indret escollit per la família per presentar el seu darrer producte. Un vi monovarietal de macabeu amb dos anys de criança. Un en barrica i un en ampolla. Un vi sec amb cos, que pot acompanyar menges greixoses i potents, com podria ser un ànec del Penedès.
La presentació s’ha fet en el transcurs d’un esmorzar de verema, en una taula plantada a la mateixa finca i acompanyada per una quinzena de periodistes especialitzats.
És un vi ecològic especial, que rep el nom d’una flor, l’Espantallops, que és un exemplar únic també d’aquest territori de muntanya del Penedès.

En el transcurs de la presentació des d’Agustí Torelló Mata s’ha anunciat també l’objectiu de batejar els seus productes amb noms que els identifiquin amb el territori on es produeixen. Per exemple el cava
Agustí Torelló Mata Ubac Gran Reserva, que rep també el nom d’Ubac, és a dir de la finca de Sant Joan de Mediona.
La verema al Penedès està en plena activitat. Enguany la climatologia ha estat bona, i es confirma un raïm que donarà bons productes.

Davant del grup de premsa especialitzada la família Torelló Mata va acompanyar els seus vins i caves de productes de la terra, embotits i pa del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: