Dilluns, 9 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Volen reparar els desperfectes causats per un llamp al campanar de l’església de Torrelavit

Després d’avaluar els danys, des de l’Ajuntament s’espera que es puguin reparar els danys el més aviat possible per tal de recuperar la normalitat en el funcionament de l’església.

L’alcalde Manel Raventós s’ha reunit amb el rector i el pèrit del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat per avaluar els danys. Raventós ha demanat la màxima celeritat en la redacció dels pressupostos necessaris per al restabliment dels desperfectes generats al campanar de l’església de Santa Maria de Lavit en caure un llamp sobre la creu el passat 12 d’agost. Raventós vol evitar que els treballs de reparació es dilatin en el temps i que l’església recuperi la normalitat el més aviat possible.

L’alcalde va visitar l’església amb el rector de la parròquia, Josep M. Fons, i el pèrit de l’asseguradora del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat per avaluar els danys provocats pel llamp i poder tenir els pressupostos de les reparacions a realitzar.

Recordem que un llamp va fer caure la matinada del 12 d’agost la creu de pedra que coronava el campanar de Santa Maria de Lavit i va provocar danys en la teulada i les instal·lacions elèctriques de l’església i la rectoria. El govern municipal va posar la brigada municipal a disposició de la parròquia perquè l’església pogués acollir la missa de la Festa Major el passat 15 d’agost amb la màxima normalitat.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada

Penedès Televisió

17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: