Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’agressor que va agredir la periodista de Penedès TV és dels Mossos d’Esquadra

Aquest 30 d’agost, la Clàudia Climent, estava treballant per la transmissió conjunta de Penedès TV i la Xarxa, entrevistant a peu de plaça persones de públic, mentre es desenvolupava la Diada.

A mesura que avançava la diada la gent consumia més alcohol, i això es notava en les entrevistes. Estava a punt per entrevistar una colla que duien cartells grocs quan un home amb un polo vermell li va agafar el micròfon, el va llepar i mossegar. Algunes persones van començar a fer-se fotografies amb ella sense que en tingués ganes, agafant-la per tot arreu. De sobte un casteller d’uns 50 anys la va agafar per la cintura, li va grapejar el cul, i li va mossegar i llepar una orella. Amb el suport de l’alcalde de Vilafranca i el director general de la Xarxa va denunciar el cas a la policia i amb suport dels responsables de la colla castellera van localitzar l’individu que va quedar detingut i aquest matí s’ha hagut de personar davant dels jutjats de Vilafranca. Hores després s’ha sabut que l’agressor és Mosso i que Mossos d’Esquadra iniciarà un procés intern.

Després de 7 hores i mitja als jutjats de Vilafranca, la Clàudia ha pogut marxar a casa sabent que l’agressor era posat en llibertat amb una ordre d’allunyament de 1000 metres. Ella queda a l’espera de ser citada a declarar. Clàudia Climent insisteix que com el seu cas ‘se’n poden haver produït molts d’altres, i que és important denunciar-los per fer-los visibles’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: