Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diada de Sant Fèlix s’ha pogut veure a 27 televisions de proximitat d’arreu de Catalunya

Ha estat gràcies a la retransmissió de Penedès TV i la Xarxa.

La Diada de Sant Fèlix d’aquest 2019 ha comptat amb uns mitjans excepcionals per a Penedès TV, amb un gran equip tècnic i humà que a través de la Xarxa ha fet arribar les imatges de la diada arreu. 10 càmeres a plaça, entre les quals dues que oferien imatges aèries, i els equips mòbils necessaris per donar senyal institucional.
Han estat 27 les televisions del territori català que l’han emès en directe. A més, després de l’acord anunciat el dia 28 d’agost entre l’Ajuntament i SOM, també el canal castellstv ha utilitzat les imatges de Penedès TV.
També tenien la senyal per agafar imatges TV3, TVE, Atresmedia i Mediaset per fer notícia. I 10 mitjans digitals entre ells, la Vanguardia, Nació digital i la Revista Castells, oferien la imatge en el seu streaming.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: