Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es convoquen eleccions a la presidència de la Federació Empresarial del Gran Penedès

El calendari electoral preveu un període de 30 dies -del 12 d’agost al 12 de setembre- per a la presentació de pre-candidatures.

La Junta Directiva de la Federació Empresarial del Gran Penedès ha aprovat el calendari electoral que haurà de finalitzar amb la designació del president o presidenta de l’entitat pels propers 4 anys. S’ha acordat també la composició del Comitè Electoral que acompanyarà el procés i vetllarà per l’estricte compliment dels estatuts i el reglament de règim intern.

L’actual president de la FEGP, Martí Sistané, ha proposat la convocatòria d’eleccions uns mesos abans del que tenia previst perquè d’aquesta manera es pugui «donar per consolidat el procés d’integració de les dues entitats originàries, la Unió Empresarial del Penedès i l’Associació d’Empresaris del Penedès i el Garraf». Tot just s’acaba de complir el segon aniversari d’aquest acoblament i el balanç que en fa l’actual junta és «del tot favorable». Per això, segons Sistané, cal obrir una nova etapa en què el president o presidenta que surti del procés electoral pugui afrontar els nous reptes de l’associació empresarial amb un projecte a quatre anys vista.

Sobre la recent dimissió del president adjunt de la Federació, Santi Carda, Sistané ha dit que l’entitat és viva i dinàmica i considera normal que hi hagin hagut canvis en el si de la junta. També li ha volgut agrair la feina feta en aquests darrers anys per fer possible la integració entre la UEP i l’ADEPG.

Sobre la representativitat territorial de l’entitat, l’actual president ha dit que la vocació de la FEGP seguirà sent el Gran Penedès.

El calendari electoral preveu un període de 30 dies -del 12 d’agost al 12 de setembre- per a la presentació de pre-candidatures, entre les quals hi haurà en principi la de Martí Sistané. Prèvia aprovació, serà el Consell Consultiu de l’entitat qui haurà de validar i proclamar les candidatures que optaran a la presidència. Al final, l’Assemblea General de Socis, en sessió proposada per l’1 d’octubre, decidirà el nom de la persona que presidirà la FEGP fins al març de 2024. la sessió tindrà lloc a la Casa de la Vila de Sant Pere de Ribes.

Avui dia, la FEGP compta amb prop de 900 empreses associades i disposa de seus socials al Vendrell, Vilafranca i Vilanova. Des de la integració de les dues antigues organitzacions empresarials, la Federació s’ha erigit com l’entitat de referència al Gran Penedès en l’àmbit econòmic i empresarial i la quarta associació empresarial de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: