Dissabte, 24 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els patinets elèctrics es postulen com una bona opció per un transport ecològic i ràpid

Els preus oscil·len des dels 300 euros aproximadament fins al voltant de mil euros, depenent del model i capacitat del patinet.

Ja fa un temps que pels carrers de la vila es veuen patinets que van més ràpids del que estem acostumats, es tracta de patinets elèctrics. Lluny de ser una moda passatgera, aquest tipus de transport ha arribat per quedar-s’hi i per fer la vida de la ciutadania més fàcil i lliure de contaminació. Tal i com explica el comercial de la botiga Milar – Morató, Jordi Bertran, existeixen varietat de patinets elèctrics des dels més senzills amb una autonomia de 15 km fins als que arriben a una distancia de 100 km.

Les velocitats normalment oscil·len entre els 25 i els 35 km/h per estar dins de la normativa. Avui dia són nombrosos els perfils que fan servir aquest tipus de transport i és que està pensat per a tots els públics.

Aquest vehicle va sortir al mercat fa uns 3 anys i ara ja es pot trobar a totes les botigues d’electrodomèstics. Milar-Morató va començar a comercialitzar-lo a principis del 2018 i, de moment, el volum de vendes és bo. Bertran explicava quines són els principals avantatges d’adquirir un producte com aquest.

Els preus oscil·len des dels 300 euros aproximadament fins al voltant de mil euros, depenent del model i capacitat del patinet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: