Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds donen el tret de sortida al 75è aniversari amb el pregó i l’acte institucional

La commemoració de l’aniversari continuarà el dia 20 de maig amb un concert a càrrec de The Tyets, acompanyats per Banda Neon i la Cara B

Els Castellers de Vilafranca van celebrar dissabte diversos actes que van simbolitzar l’inici oficial del seu 75è aniversari, tot i que ja se n’havien fet alguns de previs en aquestes últimes setmanes i fins i tot el mateix dissabte al matí, amb un debat sobre el fet casteller entre els sis partits representats al consistori. El pregó a càrrec del cap de plaça per Sant Fèlix, Jordi Bertran, va omplir el Vinseum de gent de la colla que va voler sentir les seves paraules.

Després del pregó es va dur a terme l’acte institucional en un saló de plens de l’Ajuntament també ple de gom a gom, amb la rebuda de l’alcalde, Pere Regull, i unes paraules tant del cap de colla, Sisco Benet, com del president, Carles Mata, i també l’entrega de diferents obsequis. Seguidament es va dur a terme un sopar popular amb gairebé 300 persones davant de Santa Maria i nit de música amb el DJ John Jacobsen, que va combinar els temes musicals amb imatges antigues de la colla projectades al Palau Baltà. El president de l’entitat, Carles Mata, destaca la feina que s’ha fet de la mà de la comissió del 75è aniversari.

La commemoració de l’aniversari continuarà el dia 20 de maig amb un concert a càrrec de The Tyets, acompanyats per Banda Neon i la Cara B i, entre moltes altres activitats, destaca el 30 de setembre l’actuació dels Castellers de Vilafranca al Liceu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: