Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Mas Albornà rebrà enguany el 0’7% dels beneficis de la festa major de Vilafranca

El quintet d’administradors ha decidit optar per Mas Albornà per la feina que fa l’entitat per integrar laboralment persones amb diversitat funcional.

Els administradors i administradores de la festa major de Vilafranca i els representants de la Fundació La Caixa han fet públic que lliuraran el 0’7% dels beneficis de la festa a la Fundació Mas Albornà. Ho van fer aquest dimarts a la tarda en una roda de premsa celebrada a les instal·lacions de CaixaBank al carrer de Sant Joan.

El quintet d’administradors ha decidit optar per Mas Albornà per la feina que fa l’entitat per integrar laboralment persones amb diversitat funcional.

En nom dels administradors, Josep Batet, comentava que havia estat una decisió difícil però consensuada.

La Fundació Mas Albornà, com moltes entitats del tercer sector, està passant moment complicats deguts en part a la paràlisi política i a l’augment del salari mínim interprofessional.

El president de la Fundació, Martí Solé, explicava que els 6.000 euros que rebran de la festa major solidària serviran previsiblement per eixugar el dèficit de l’entitat.

Per la seva part, des de la Fundació La Caixa es mostraven molt satisfets de «donar els 6.000 euros a Mas Albornà en l’any que celebra el seu cinquantè aniversari» com a mecenes de la festa major de Vilafranca.

La Fundació Mas Albornà és una organització de l’Alt Penedès, que partint de les capacitats de les persones, té com a objecte, la integració social i laboral de les persones amb discapacitat, trastorn mental i amb risc d’exclusió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: