Dimecres, 21 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entitats i associacions voldrien fer l’acte de record a Rafa Cabezas després de la Festa Major

Representants d’entitats es van trobar per tal recollir propostes i idees de cara a fer, passada la Festa Major, un acte de reconeixement a una persona que col·laborava estretament amb elles.

Aquesta setmana es feia al local de l’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira una trobada entre els representants d’entitats i associacions de Vilafranca que volen organitzar un acte per recordar la tasca i el compromís que tenia Rafa Cabezas amb ells.

Jordi Junyent, president de l’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira, comentava que la mort sobtada de Cabezas el va colpir molt; i que des de diferents entitats van començar a plantejar la possibilitat de fer alguna acció per mostrar-li l’agraïment per la seva tasca. Des de les associacions de veïns del Molí d’en Rovira i l’Espirall, l’Agrupació de Raimons, els geganters de Vilafranca i el Club Patí Vilafranca es va impulsar aquesta iniciativa; però la voluntat era que fos una proposta el màxim d’unitària i participativa. Es vol treballar amb temps, i la idea seria fer alguna activitat passada la Festa Major.

Junyent comentava que pràcticament totes les entitats de Vilafranca, i qualsevol persones que organitzava alguna activitat a la via pública a la capital de l’Alt Penedès, tenia contacte amb en Rafa Cabezas. Era una persona, recordava, que sempre atenia les demandes que se l’hi feien i responia davant dels imprevistos que podien sorgir.

En la trobada que es feia dimarts al vespre, hi van participar representants d’entitats i associacions vilafranquines per anar posant sobre la taula diferents propostes i idees de cara a preparar aquest acte de record i homenatge. Al llarg de les properes setmanes s’aniran fent més reunions per tal de perfilar el tipus d’activitats que es podrien fer, i el lloc més adequat per acollir-les.

Junyent explicava també que han parlat amb la família de Rafa Cabezas, que també ha donat el seu vist-i-plau per fer-li aquest reconeixement.

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès d'estiu
Magazín d'estiu, amb Clàudia Climent
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

02:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
03:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
03:30
Músics d'aquí
Cristian Gómez - guitarrista

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: