Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Manuel Raventós és l’alcalde de Torrelavit  fruit d’un pacte de govern amb el grup VI

Manuel Raventós és l’alcalde de Torrelavit fruit d’un pacte de govern amb el grup VI

Manuel Raventós assumeix l’alcaldia després de signar un pacte de govern amb el grup Veïns Independents de Torrelavit basat en la bona entesa entre els dos grups.

També la similitud dels programes electorals, amb coincidències programàtiques de fins al 80% de les propostes.
Raventós ha assegurat que pren el relleu a l’alcaldia amb la “il·lusió de portar aire fresc i afavorir un canvi generat des d’unes llistes amb noms renovats que aposten per la proximitat i l’empatia amb tots els veïns i veïnes”. Segons el nou alcalde, Torrelavit viu un moment històric, amb ciutadans disposats a treballar “per fer un Torrelavit millor” amb passió i amor a la ciutadania.
El nou alcalde va tenir paraules d’agraïment per tots els alcaldes i regidors que han passat per l’Ajuntament des del 1979 i va demanar al grup de l’oposició, Junts per Torrelavit, que facin una “oposició constructiva, lleial i responsable”, remarcant que el nou govern tindrà sempre la mà estesa.
La portaveu del VIT, M. Teresa Mateu, va assegurar que assumeixen la responsabilitat del govern des del respecte i la responsabilitat, “amb el compromís de no decebre ningú”.
El portaveu de JxTorrelavit i cap de l’oposició, Ramon Riera, va donar per tancada una etapa “que ha servit per fer un Torrelavit millor” i va desitjar “encerts i èxits” al nou govern que relleva el seu equip, exigint compromís i generositat al nou alcalde.
El pacte de Torrelavit tanca un govern format per cinc regidors, tres d’ERC i dos del VIT, i deixa JxTorrelavit a l’oposició amb quatre regidors, després de 40 anys de govern ininterromput a mans de CiU.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: