Dijous, 17 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Jordi Casanovas porta ‘Valenciana (la realitat no és suficient’ al Teatre Goya

Jordi Casanovas porta ‘Valenciana (la realitat no és suficient’ al Teatre Goya

‘Valenciana (la realitat no és suficient)’ és un viatge per deu anys de la nostra història recent i es podrà veure a Barcelona els dies 28 i 29 de juny.

Després de la seva estada al Teatre Principal de València, del 21 de maig al 2 de juny, la darrera creació del dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas arriba a Barcelona amb dues funcions que tindran lloc els dies 28 i 29 de juny. Tindran lloc al Teatre Goya en el marc del festival Grec.

‘Valenciana (la realitat no és suficient)’ és un viatge per deu anys de la nostra història recent que teixeix, a través de les experiències de tres amigues, la decadència de la Ruta del Bakalao, el crim d’Alcàsser i la corrupció política. Per a Casanovas, aquest viatge a principis dels anys noranta «ens permet rellegir el present més immediat».

Casanovas també és l’autor de ‘Jauría’, una obra que s’ha pogut a El Pavón Teatro Kamikaze de Madrid en programa doble amb ‘Port Arthur’, també escrita pel vilafranquí. ‘Jauría’, dirigida per Miguel del Arco, està basada en les transcripcions del judici a La manada i és una peça que ha trasbalsat el públic en les seves funcions.

El dramaturg vilafranquí està molt satisfet d’aquest treball i de la transformació que ha pogut suposar per a moltes de les persones que han vist ‘Jauría’ com a públic.

Casanovas també ha tingut en cartell a la Villarroel ‘La dansa de la venjança’, amb Laia Marull i Pablo Derqui i sota la direcció de Pere Riera, una crua batalla dialèctica al voltant de la separació d’una parella i el futur del seu fill en comú que actualment està en gira.
D’altra banda, el text de Casanovas ‘Gazoline’, dirigit per José Luis Arellano, arribarà al febrer del 2020 a la sala Tallers del TNC.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

17:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Carrers de Vilafranca
Plaça Lluís Via

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: