Dimecres, 16 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carmel Mòdol parla al Fòrum FEGP del Consell Català de l’Alimentació

Carmel Mòdol parla a Vilafranca del Consell Català de l’Alimentació, un organisme que ha d’impulsar la política alimentària de Catalunya.

El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya, Carmel Mòdol, ha protagonitzat aquest dijous al matí una nova sessió del Fòrum Gran Penedès. El Fòrum, organitzat per la Federació Empresarial del Gran Penedès amb el patrocini de Mútua Penedès, és un espai de reflexió sobre temes d’actualitat d’interès per al teixit empresarial penedesenc.

En aquesta ocasió, Mòdol ha explicat al Centre Àgora de Vilafranca la imminent presentació oficial del Consell Català de l’Alimentació, un organisme que ha anomenat «eina de país» i que ha de ser un instrument clau en «l’impuls d’una política alimentària de país».

El Consell Català de l’Alimentació serà presentat aquest divendres al Parlament de Catalunya.

Com a principals reptes de la indústria agroalimentària catalana, el director general ha apuntat la recerca i la innovació i ha posat com a exemple el sector del vi. Mòdol ha destacat que a Catalunya hi ha «creativitat, varietat de productes i centres de recerca i universitat» que s’han de relligar per a impulsar una «marca de país».

Mòdol ha destacat també durant el fòrum la singularitat del territori català quant a l’alimentació i els productes agroalimentaris que s’hi generen per la seva varietat de paisatges, que ha xifrat en 134. Un varietat que proporciona una gran diversitat de productes d’alta qualitat.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
00:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: