Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca inicien amb un aplec aquest diumenge els actes del 60è aniversari

EL local dels Falcons ha acollit la presentació que la colla ha fet dels actes que tenen previstos per aquests propers mesos per tal de commemorar els seus 60 anys.

Representants de la colla van anar desgranat el múltiples actes que tenen previstos des d’aquest mes de juny i fins a primers de desembre per celebrar les seves 6 dècades de vida. Com han fet coincidint amb els aniversari desenals, han preparat un logotip especial per visibilitzar-lo, que van ensenyar aquest dilluns i que a partir d’ara acompanyarà tota la comunicació que facin els Falcons enguany.

El primer dels actes d’aquest aniversari és aquest diumenge, amb un aplec que es farà a la zona esportiva a partir de les 12 del migdia, i que vol ser un punt de trobada per tota la gent que ha passat per la colla en aquests anys, com explica Oriol Udina.

A partir d’aquí, el calendari d’activitats no s’atura i comprèn propostes molt diverses, com per exemple un concurs d’instagram que ja s’ha obert i que fins a final d’any permetrà presentar fotografies de temàtica falconera a la xarxa. També preparen un concurs de fotografia amb format tradicional, un concurs de dibuix per a les escoles de la vila i volen recollir en un quadre fotografies de carnet de totes les persones que han passat per la colla en aquests 60 anys similar al que ja es va fer amb motiu del 30è aniversari.

També s’impulsa un seguit de tastos que es faran al seu local, cada tercer dijous de mes, amb la col·laboració de diferents bodegues. I volen renovar la música de tres de les principals construccions que fa la colla per actualitzar-les.

Una de les novetats d’aquest any és una edició infantil del Ralli Falconer, que es durà a terme el dia 7 de setembre, tot just abans de l’inici del curs escolar.

Els actes centrals de l’aniversari seran però, com sempre, a primers de desembre amb l’actuació al Casal com un dels moments àlgids i el pregó d’aniversari, que en aquesta ocasió anirà a càrrec de l’ex-falconera Foix Cuyàs. Ella explicava que era un repte important i també un compromís.

A banda de la imatge gràfica del 60è aniversari, els Falcons van ensenyar també un quadre que els ha fet el pintor Guillem Noya, i que sortejarà aquest diumenge en el decurs de l’aplec.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: