Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary Club de Vilafranca celebra divendres la 14ª Nit Solidària

La Societat La Principal El Casal serà l’escenari un any més d’aquest acte solidari al que assistiran gairebé 400 persones. Enguany el sopar-espectacle comptarà amb l’actuació de l’actor Pep Plaza.

Com en les dues darreres edicions, la Nit Solidària ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats esportives de la comarca que han organitzat competicions i altres activitats per a sumar fons per a la causa solidària d’enguany: l’adquisició d’una ambulància de suport vital bàsic per a la Creu Roja de l’Alt Penedès.

A 1/4 de 9 del vespre hi haurà la rebuda i aperitiu al vestíbul de la Societat La Principal El Casal. Una hora més tard es donarà pas al sopar-espectacle amb Pep Plaza. Durant la nit també es faran diversos sortejos i subhastes de diversos productes que empreses i entitats de la zona han donat en benefici de la Nit Solidària 2019.

Les entitats esportives que han participat enguany són el Pich and Putt Penedès, el Club Natació Vilafranca, el Club Patí Sant Ramon, el Club Patinatge Patixou, el Centre d’Activitat i Salut CAS, el Club Patí Vilafranca i Gimdans.

El programa de Serveis Preventius de la Creu Roja de l’Alt Penedès és el projecte més antic que desenvolupen a la comarca. Dins d’aquest servei, s’inclou una ambulància de suport vital bàsic. Actualment disposen d’un vehicle, però la seva llicència finalitza enguany i cal renovar-la. El cost d’una de nova és de 54.000€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: