Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV van oferir un programa especial de nit electoral

Hi va haver connexió amb les seus de les set forces polítiques que concorrien a Vilafranca.

El programa va suposar un desplegament de mitjans que fins ara no s’havia fet mai, amb un periodista i un operador de càmera a cadascuna de les set seus, per recollir l’ambient que es vivia durant la nit i sobretot per conèixer les valoracions dels resultats per part dels candidats. A més també es connectava amb la redacció de Ràdio Vilafranca i Penedès TV des d’on s’anaven donant dades i detalls de l’evolució de la nit i en un dels platós de la televisió s’hi anava oferint una tertúlia amb tres convidats que mantenien el fil de la narració. Es tractava del director d’Eurolocal, Joaquim Millán, de la politòloga Marta Soler i de l’advocat, Lucas Charnet.
L’edició s’acompanyava de grafismes pels resultats. En conjunt prop de trenta persones treballant per fer arribar a casa dels penedesencs els resultats de les eleccions municipals del 2019.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: