Dilluns, 23 de Setembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès Televisió i l’Odissea col·laboren en la promoció de la lectura i la literatura

Des de l’Odissea, amb la realització de Pep Puig, s’han elaborat uns vídeos que recullen lectures de 25 contes, que s’han il·lustrat amb imatges de Vilafranca i comarca i que s’emetran per PTV.

Aquesta setmana s’ha signat el conveni de col·laboració pel qual la televisió local de Vilafranca emetrà un programa en que 25 persones diferents oferiran una lectura de contes que seran il·lustrats i acompanyats d’imatges de la vila i la comarca.

Com explica Carmel Carrillo, de l’Odissea, es tracta de promocionar la lectura a través de la visualització del lector. Una primera part del projecte són 10 vídeos de quinze minuts que s’emetran per Penedès Televisió a partir del juny, i després hi haurà l’edició d’un llibre amb el recull d’aquestes lectures que s’acompanyaran de diferents il·lustracions.

El llibre es tira endavant en col·laboració també amb l’escola Arsenal, ja que els seus alumnes s’encarregaran de fer-ne el disseny.

Per la seva banda el president de Sercom, regidor de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca Raimon Gusi, comentava que era una aposta de la televisió com a eina de promoció cultural. Es mostrava satisfet d’aquesta col·laboració amb l’Odissea per promoure la lectura i la literatura.

Penedès Televisió emetrà a partir del juny aquests 10 capítols, realitzats per la productora de Pep Puig i que son una nova col·laboració que se suma als projectes anteriors ‘40 hectàrees’ i ‘El taller dels artistes’.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada

Penedès Televisió

17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: