Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les patronals Institut del Cava i Pimecava han iniciat negociacions per fusionar-se

Les dues patronals dels elaboradors de Cava anuncien que comencen converses que podrien culminar amb la unió de les dues entitats.

L’Assemblea General de PimeCava acaba d’aprovar l’inici de les negociacions amb l’Institut del Cava. Segons declara el President de PimeCava, Pere Guilera, “es tracta d’una decisió fruit de la bona sintonia entre les dues entitats tant personals entre els dos Presidents com institucionals gràcies a l’estreta col·laboració en projectes amb interessos comuns”. El President de l’Institut del Cava, Damià Deàs, valora molt positivament aquesta decisió: “és una excel·lent notícia que sens dubte enfortirà i ajudarà a fomentar la unió entre els elaboradors de Cava”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: