Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’artista algeriana Imane Kechaoui inaugura la seva exposició ‘Identitats’ a la sala dPAS

L’artista es considera autodidacta, ja que al seu país d’origen no va tenir l’oportunitat de formar-se acadèmicament.

El passat divendres la sala dPAS de l’Escorxador acollia la presentació de l’exposició ‘Identitats’ feta per Imane Kechaoui, una artista algeriana resident a Vilafranca. L’exposició mostra una vintena de dibuixos realitzats amb tècniques mixtes que van des del collage, a l’aquarel·la i també pintura a l’oli. L’artista es considera autodidacta, ja que al seu país d’origen no va tenir l’oportunitat de formar-se acadèmicament tot i la seva innata vocació que va sorgir quan tenia 9 anys.

El seu va ser un aprenentatge a través d’alguns programes de televisió, enllaços a la xarxes, fotografies trobades a través d’Internet o algunes idees agafades també a través de les xarxes.

Aquesta serà la seva primera exposició individual i l’artista confessa que ha trobat en l’espai de la Sala dPAS el lloc ideal per mostrar els seus treballs.

La Sala dPAS de l’Escorxador és un espai destinat a promoure la difusió d’artistes amateurs o bé d’artistes professionals que exposen per primera vegada la seva obra al públic. L’exposició “Identitat” es podrà visitar fins a l’1 de juny en horari de dilluns a divendres de 5 a 8 del vespre i dissabtes de 10 a 1 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: