Dilluns, 20 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La pluja ha marcat la inauguració de les Fires de Maig de Vilafranca

Quan passaven deu minuts de les onze del matí, l’alcalde de Vilafranca Pere Regull, ha tallat la cinta inaugural de les Fires de Maig 2019.

Regull estava acompanyat per Joaquim Ferrer, secretari d’Empresa i Competitivitat. També hi havia regidors i regidores de l’equip de govern i de l’oposició, així com els representants de la Comissió de Fires de Maig.

La inauguració ha estat marcada per la pluja, que ha obligat a fer l’acte de tallar la cinta a l’interior del pavelló d’automoció, quan tradicionalment es fa a l’exterior.

Després de la inauguració, l’alcalde i el secretari d’empresa i competitivitat han passat per l’estand de Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

Joaquim Ferrer ha destacat que l’administració ha de ser àgil per donar resposta a les empreses en una etapa que ha qualificat de «revolució» i que generarà nous paradigmes.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha destacat per la seva banda que les Fires de Maig continuen sent útils. En la línia de la conferència de Sánchez Llibre, Regull ha destacat el factor humà i de relació que representen les fires i que es constata necessari per la participació que hi ha any rere any.

Regull també ha parlat de la importància de tenir una economia productiva que respecti el medi ambient i que sigui sostenible en tots els sentits.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada

Penedès Televisió

16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
16:30
Els esports
Futbol: Vilafranca - San Cristóbal
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: