Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Futura Local col·labora en la campanya del Rotary per comprar una ambulància

S’han fet unes guardioles solidàries, en col·laboració amb diferents entitats de la vila, per col·laborar en la recollida d’aportacions per comprar una ambulància per Creu Roja.

La presidenta de la Fundació Futura Local, Coque Tuyà, ha presentat la campanya que han posat en marxa per col·laborar en la Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca i que enguany se centra en la compra d’una ambulància per a Creu Roja.

Des de la Fundació, explicaven que havien volgut comptar amb la participació de diferents entitats com ara els Castellers, Xicots i Jove de Vilafranca, així com els Falcons i el GEP. Així, es van dur a terme tallers amb els seus infants i joves per pintar les guardioles que ara es distribuiran entre les botigues de Centre Vila, Comerç de la Girada i Comerç Espirall.

La presidenta de Creu Roja a Vilafranca, Àngels Mata, comentava que cal tenir present que les ambulàncies, per llei, s’han de canviar als 10 anys. A l’Alt Penedès hi ha dues ambulàncies, una d’elles compartida amb el Garraf; i aquesta de Creu Roja Vilafranca que dona cobertura a tota la comarca.

En la presentació d’aquesta campanya hi eren també el president del Rotary Club Vilafranca, David Amorós, i la presidenta de Centre Vila, Marta Vives, que van mostrar la seva satisfacció d’una banda per les col·laboracions en la seva Nit Solidària i de l’altra de poder participar des del comerç vilafranquí en aquesta campanya.

A través de les guardioles, o participant en el sopar de la Nit Solidària, es col·labora econòmicament en la compra d’aquesta nova ambulància.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: