Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cantània ha endinsat l’alumnat de sisè en l’univers de Joan Brossa

Cantània és una activitat de sensibilització i aprenentatge musical adreçada a l’alumnat de 6è de primària de totes les escoles de Vilafranca i de set escoles de la comarca.

Més de 650 nois i noies canten en aquest gran concert acompanyats de músics professionals. Cantània és una producció de l’Auditori de Barcelona que arriba també a moltes altres ciutats catalanes i algunes de la resta de l’estat.

Aquest curs Cantània ha endinsat els cantaires en l’univers de Joan Brossa amb el títol ‘A de Brossa’. La cantata és obra del compositor Eduard Iniesta i compta amb la dramatúrgia de Marta Gil.
A Vilafranca, l’estrena va tenir lloc aquest dimarts a la tarda a l’Auditori Municipal. Poc abans, el regidor de Cultura Raimon Gusi destacava l’espectacularitat de l’esdeveniment.

Gusi destacava que, a Vilafranca, Cantània és també el memorial Josep Anton Casas de música a l’escola en reconeixement a la tasca que va fer el mestre de música per introduir l’ensenyament de la música a les aules de la vila. El memorial celebra aquest 2019 els seus 29 anys.

Cantània és una manera de celebrar el final de l’etapa de primària amb un treball que s’ha allargat durant tot el curs i que culminava amb l’estrena d’aquest dimarts. Aquest dimecres i dijous hi ha dues sessions més, a les sis a l’Auditori Municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: