Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

JxV vol ampliar els serveis municipals de salut pels infants amb trastorns d’aprenentatge

L’alcalde i cap de llista de Junts per Vilafranca, Pere Regull explicava dimarts, acompanyat de diversos membres de la seva candidatura, propostes en l’àrea de salut, esport i medi ambient.

Regull ha mostrat el seu compromís amb l’atenció sociosanitària, posant en relleu la problemàtica latent en què es troben molts infants de Vilafranca que presenten dificultats d’atenció i parla. Per aquest motiu, ha dit, treballarà per ampliar els serveis de salut municipals a la gran majoria de nens i nenes que presenten trastorns d’aprenentatge.

Un dels principals objectius de JxV per al pròxim mandat és millorar la qualitat i el servei sanitari de la vila. Regull explica que pressionarà al Departament de Salut per aconseguir que els serveis de diàlisi es puguin realitzar a l’Hospital de Vilafranca.

En l’àmbit de l’esport, el candidat ha explicat que les obres del nou Pavelló Esportiu ja s’han iniciat. El nou equipament doblarà l’espai esportiu actual i comptarà amb una grada amb capacitat per a 300 persones per acollir qualsevol competició oficial. S’acompanyarà d’un paquet de millores en diverses instal·lacions, com ara la renovació de la gespa al camp de l’Espirall o la col·locació d’aquesta al camp de futbol número 3.

En aquest sentit, Junts per Vilafranca proposa la millora de les pistes d’atletisme, la creació de més Parcs de Salut per a la gent gran que vulgui realitzar activitat física, i la construcció d’un skate-park perquè els joves disposin d’instal·lacions adequades per al patinatge esportiu.

Pel que fa a l’àrea de la sostenibilitat i el medi ambient, el cap de llista de Junts per Vilafranca ha expressat la seva aposta de continuar innovant en l’ús de les energies netes a la vila, promovent iniciatives com ara substituir la flota d’autobusos urbans per vehicles elèctrics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: