Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Mas i Anna-Lina Mattar han presentat a Vilafranca l’àlbum il·lustrat ‘Almíbar’

‘Almíbar’ va ser presentat divendres al vespre a l’Auditori del Vinseum per les seves autores, que van estar acompanyades pel periodista Ricard Rafecas.

Després de publicar el recull de contes ‘Que tota aquella merda valgui la pena’, guanyador del segon premi Anna Maria de Saavedra, l’escriptora vilafranquina Anna Mas publica ara l’àlbum il·lustrat ‘Almíbar’, amb els dibuixos d’Anna-Lina Mattar.

L’àlbum, publicat per l’editorial A buen paso, planteja la història d’una jove, la vida de la qual canvia en trobar una llauna de préssecs en almívar oblidada en un calaix. La troballa la porta a pensar en el seu avi i en la relació de tots dos amb el risc, la incertesa i l’alegria. És, en el fons, una reflexió sobre les pors de dues generacions diferents.

Amb aquest àlbum, Mas i Mattar van guanyar el Concurs Internacional de Àlbum Il·lustrat de la Biblioteca Insular de Gran Canària l’any passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: