Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club Voleibol Vilafranca presenta la nova temporada amb 16 equips i 180 jugadors i jugadores

Els dos equips sèniors de l’entitat, tant masculí com femení, comencen la nova temporada aquest cap de setmana amb partit contra el Sandor i Els Arcs, respectivament.

Al llarg del darrer cap de setmana el Club Voleibol Vilafranca ha celebrat la jornada de presentació dels seus equips de cara a la nova temporada, que està a punt de començar. Una jornada amb més de 40 partits entre dissabte i diumenge al Pavelló de la Gamba i el Pavelló Nou.

Durant els dos dies d’exhibició es van poder gaudir dels duels en categories aleví, infantil, cadet, juvenil, sènior i masters, en modalitat masculina i femenina. Un total de 32 equips dels 8 clubs convidats, a banda dels amfitrions: Vilanova, Sant Esteve, Martorell, Torre de Claramunt, Cunit, Igualada, Cubelles, Sant Martí.

La jornada es va desnvolupar amb un gran èxit de participació durant dissabte matí i tarda, fins diumenge al migdia.

Ara mateix, l’entitat vilafranquina, fundada el 2009, experimenta un gran creixement i des de la junta celebren que es tracta d’un esport cada vegada més popular a la vila. El Volei Vilafranca compta amb 16 equips, 11 d’ells federats, i un total de 180 jugadors.

Amb cada vegada més integrants, les expectatives de cara a la nova temporada són positives.

Actualment el sènior masculí de l’entitat competeix al grup B de la Tercera Catalana, una categoria per sota d’equips com els Monjos o Gelida. La lliga començarà aquest diumenge a les 10:45h, a casa del Sandor. Per la seva banda, el sènior femení es troba ara al grup D de la Segona Catalana i estrena temporada dissabte, a les 20h, al Pavelló Nou, contra el Volei Els Arcs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: